Ultimele stiri

Sute de locuri de muncă și de participanți la cel mai mare târg de joburi al verii

targ de joburi

Zeci de companii de top, sute de locuri de muncă și de participanți la cel mai mare târg de joburi al verii, organizat de Universitatea POLITEHNICA Timișoara

Peste 30 de firme de top din regiunea de vest, sute de locuri de muncă și sute de participanți la cel mai mare târg de joburi al verii, care a avut loc în weekend la Timișoara. Companii internaționale, dar și întreprinzători locali, au participat la evenimentul organizat de Universitatea Politehnica din Timișoara. Evenimentul “ACTIV pe Piaţa Muncii: Abilităţi şi Competenţe Tehnice pentru Integrare şi Valorificare pe Piaţa Muncii”, care s-a desfășurat în acest weekend la Casa Tineretului din Timișoara. Proiectul se desfășoară în cadrul “ACTIV pe Piaţa Muncii: Abilităţi şi Competenţe Tehnice pentru Integrare şi Valorificare pe Piaţa Muncii” și a fost organizat de Universitatea Politehnica din Timișoara.
Publicul țintă al târgului a fost alcătuit din: persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, persoane inactive, şomeri de lungă durată (cu sau fără studii superioare, inclusiv absolvenți de liceu fără diplomă de bacalaureat) care s-au specializat prin cursurile oferite în cadrul proiectului la Universitatea Politehnica Timișoara, precum: operator introducere, validare și prelucrare; operator calculator electronic şi reţele; operator procesare text, imagini; designer pagini Web; specialist în domeniul proiectării asistate de calculator și au reușit, în acest fel, să intre în contact direct cu agenții economici și să își găsească jobul vizat. Pe lângă acest tip de joburi, companiile au venit cu oferte variate pentru toți timișorenii: locuri de muncă în hoteluri, restaurante, textil, comercial, necalificat etc.
Toate firmele participante au primit câte o diplomă de participare, iar organizatorii au alcătuit și un top al celor mai activ agenți comerciali, iar clasamentul este următorul.
Locul I – Ducodan
Locul II – Netex Consulting
Locul III – Profi România

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*