Ultimele stiri

Tocăniţă de ardei graşi cu mămăliguţă şi smântână

tocanita ardei grasi

Ingrediente: 1 kg ardei gras, 6 roşii potrivite, 3 cepe, 1 lingură maggi secretul gustului cu gust de legume, 10 g piper măcinat, 50 ml ulei, 200 ml smântână.

Mod de preparare

Coacem ardeii graşi  pe un grătar la foc iute, îi punem într-un vas cu capac şi îi lăsăm până se răcesc, apoi îi curăţăm de coajă şi de seminţe, îi clătim şi îi lăsăm la scurs.

Curăţăm ceapa, o tocăm mărunt şi o punem în tigaie la prăjit, până se face aurie, apoi adăugăm peste ea roşiile tăiate felii subţiri şi lăsăm să fiarbă la foc mic, adăugăm piper, maggi secretul gustului şi ardeii curăţaţi, amestecăm uşor şi lăsăm să fiarbă la foc mic în jur de 10 minute. Se serveşte cu smântână şi mămăliguţă, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*