Ultimele stiri

1 Mai a venit cu amenzi pentru șoferii indisciplinați din Timiș

poliția

Polițiștii rutieri au fost cu ochii pe timișeni. Nici în ziua de 1 Mai șoferii indisciplinați nu au scăpat de sancțiunile rutieriștilor care au fost foarte atenți la felul în care se desfășoară traficul atât în Timișoara, cât și în restul județului. Numai în ultimele 48 de ore, oamenii legii au aplicat aproape 450 de sancţiuni contravenţionale și au suspendat aproape 40 de premise auto.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi impunerii respectării regulilor de circulaţie tuturor participanţilor la trafic.

Astfel, au fost utilizate toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier, pe principalele artere din judeţ, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind viteza de deplasare şi regulile privind efectuarea manevrei de depăşire.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat aproape 450 de sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto care au încălcat normele rutiere.Valoarea totală a sancţiunilor se ridică la aproape 60.000 de lei. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 38 de permise de conducere pentru consumul de băuturi alcoolice, neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor şi pietonilor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric sau pentru depăşirea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.

Acţiunile poliţiştilor nu se opresc însă aici. Pe toată perioada minivacantei de 1 Mai, polițiștii rutieri vor fi cu ochii în patru, pentru a-i sancționa pe cei care nu respectă legislația rutieră.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*