Ultimele stiri

10.000 de bănăţeni, la cel mai mare spectacol aerian din vestul ţării, de la aeroportul timişorean FOTO

spectacol aerian

Aproximativ 10.000 de spectatori au participat la mitingul aerian „Timişoara Air Show 2015”, care a avut loc, astăzi, la aeroportul timişorean. Participanţii au asistat la o adevărată demonstraţie de măiestrie a piloţilor de acrobaţie.

Spectacolul a fost deschis de formaţia Asalt din Timişoara, cu 3 avioane ultrauşoare, urmate de formaţiile Aeroclubului României. Formaţia Hawks of Romania a participat cu 5 avioane Extra 300L, The Pellicans cu avioane uşoare Ikarus C42 şi cei şapte paraşutişti de la Blue Wings, lansaţi din avionul Airvan GA8. Iacării Acrobaţi au participat cu 3 avioane ZAK 52tw şi au încântat publicul cu efecte pirotehnice. Piloţii de la Forţele Aeriene Române şi-au demonstrat măiestria pe cer cu cele trei MIG 21 Lancer şi cele 4 elicoptere IAR 300 Puma.

La acestea s-au adăugat un avion cu aer cald şi o expoziţie de tehnică militară. În total au evoluat 21 de aeronave, atât avioane de acrobaţie cât şi avioane şi elicoptere militare, într-un spectacol aerian ce a durat aproximativ trei ore.

1 Commentariu pe 10.000 de bănăţeni, la cel mai mare spectacol aerian din vestul ţării, de la aeroportul timişorean FOTO

  1. Avion cu aer cald????? Ce realizare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*