Ultimele stiri

10 elevi de nota 10 de la mai multe școli din Timiș, premiați cu un laptop performant

eon premiere

Compania de distribuție a gazelor naturale în România s-a decis să marcheze zece ani de la înființare într-un mod nobil. Și anume, premiind 100 de elevi din zece județe cu rezultate excepționale la învățătură. Din județul Timiș, zece elevi au fost recompensați de către companie cu un laptop de ultimă generație.

Proiectul s-a adresat elevilor de elită din clasa a VIII-a, care au fost selectaţi pentru a intra în competiţie de către Inspectoratele Şcolare Judeţene pe baza unor criterii de departajare, între care se numără cel de a fi avut media 10 la toate materiile de studiu în primii trei ani de gimnaziu.

“Aceşti copii deosebiți reprezintă adevăratele modele de care are nevoie tânăra generație. Am ales să recompensăm performanța în educație deoarece numai prin muncă și seriozitate se pot obține rezultate care vor conduce la progresul societății în care trăim. Îi felicităm şi dorim să-i încurajăm să continue să exceleze pentru că datorită lor viitorul nostru este pe mâini bune”, a declarat Adrian Popescu, Manager zonal Centre Rețea, E.ON Distribuție România.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*