Ultimele stiri

11 speakeri, 11 minute, 11 experiențe. Ce eveniment are loc la Timișoara

discurs

Speakeri de top vin în orașul de pe Bega pentru a le împărtăși timișorenilor poveștile lor de succes. Acțiunea are loc în cadrul unei noi ediții a conferinței 11Even Experiences, ce are loc pe 12 mai, de la ora 17.00, la Sala Capitol.

În cadrul conferinței vor fi prezenți 11 speakeri, care vor susține discursuri de 11 minute, în 11 orașe din România pentru o comunitate pozitivă.

“Ne propunem ca în discursuri de 11 minute să împărtăşim exemple și povești extraordinare ale unor oameni din comunitate. Aducem în acelaşi spaţiu persoane care au trecut prin experienţe deosebite care merită împărtăşite cu oameni aflaţi în căutare de exemple practice şi relevante pentru dezvoltarea lor personală şi profesională. Pornind de la premisa că emoţiile conduc la acţiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea şi sufletul participanţilor, pentru a inspira şi pentru a genera decizii pozitive legate de viaţă şi carieră. Te aşteaptă o zi plină de inspiraţie şi exemple pozitive, sesiuni de întrebări, momente artistice şi un after cocktail în care ai ocazia să interacţionezi cu oameni din comunitatea ta”, transmit organizatorii evenimentului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*