Ultimele stiri

12 medalii la ediția regională a Jocurilor Special Olympics de la Oradea. Organizația Județeană de femei a Partidului Conservator Timiș premiază câțtigătorii

Organizația Județeană de femei a Partidului Conservator Timiș premiază copiii cu dizabilități din cadrul Fundației de Abilitare „Speranța”, care s-au întors de la ediția regională a Jocurilor Special Olympics 2014 de la Oradea, cu 12 medalii.

Copiii se vor bucura și de numeroase sortimente de ciocolată oferite de Ciocolateria Schoko Baroque din Timișoara.

Premierea va avea loc azi, 5 noiembrie, începând cu orele 17:00, la Fundația de Abilitare „Speranța”, de pe strada Aurel Popovici, nr. 17 (zona Punctele Cardinale – Bastion).

În perioada 22-23 octombrie, la Oradea, s-a desfășurat ediția regională a Jocurilor Special Olympics 2014, eveniment sportiv dedicat persoanelor cu dizabilități.

La competiție au luat parte un număr de 150 sportivi. Copiii de la Fundația de Abilitare ”Speranța” Timişoara s-au întors învingători, cu un onorant bagaj de 12 medalii, dintre care 5 de aur, 5 de argint și 2 de bronz.

Fundaţia de Abilitare “Speranţa” este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în anul 1992. Se adresează copiilor cu cerinţe educative speciale şi familiilor acestora, pentru a asigura includerea lor în comunitate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*