Ultimele stiri

Robu, deranjat de ritmul de desfășurare a lucrărilor de pe strada Lidia

lucrari

Deși Primăria ar vrea să treacă la asfaltarea străzii Mareşal Costantin Prezan, fostă Lidia, acest lucru nu se poate deoarece firma spaniolă ce a contractat lucrarea de reabilitare a canalizării nu mai termină lucrările începute.

Robu se declară nemulțumit de viteza de lucru a spaniolilor și s-a gândit chiar să rezilieze contractul cu aceștia:

“Încă de la începutul mandatului aştept să se apuce de ea şi să o finalizeze deoarece strada Mareşal Prezan este prevăzută pentru lucrări de modernizare: asfaltare, locuri de parcare, reabilitarea trotuarului şi nu am putut efectua aceste lucrări în lipsa finalizării celor de canalizare. Cu chiu, cu vai, au demarat lucrările în urmă cu câteva luni, dar viteza este una extrem de scăzută şi care mi-a creat foarte mari nemulţumiri. Le-am spus că le vom rezilia contractul dacă nu văd o accelerare a lucrării. Dar şi în urma unei rezilieri a contractului, poţi să dai peste o firmă ca şi prima şi, bineînţeles, licitaţia durează un timp foarte lung”, a declarat edilul.

Robu spune că Lidia se numără printre primele străzi pe care le-a vrut modernizate încă de acum doi ani, când a devenit primar. I s-au pus totuși bețe în roate și proiectul de modernizare este departe de a fi realizat prea curând.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*