Ultimele stiri

16.000 de țigări de contrabandă găsite în casa unei femei de 55 ani

În casa unei femei din Timişoara au fost găsite aproximativ 16.000 de ţigarete de contrabandă. De asemenea poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, au ridicat peste 30.000 de lei, bani despre care există suspiciuni că ar fi provenit din activiăţile ilegale.

Astăzi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale,  au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Timişoara, la persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile.

În fapt, în cursul lunii decembrie 2014, poliţiştii s-au sesizat din oficiu despre faptul că persoanele care domiciliau la adresa respectivă, ar desfăşura activităţi de comerţ cu ţigarete de contrabandă.

Astfel, în urma percheziției de astăzi, polițiștii au găsit în casa femeii de 55 de ani 15.630 de țigarete, de diferite mărci. Pe lângă acestea, polițiștii au ridicat și 22450 de lei și 200 de euro, fiind suspiciuni că acești bani ar fi obținuți în urma activităților ilegale.

De asemenea, țigaretele au fost ridicate în vederea cercetărilor.

Femeia de 55 de ani a fost condusă la sediul I.P.J., pentru audieri, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

bani din contrabanda

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*