Ultimele stiri

16 deputați, în greva foamei

Senat

Un număr de 16 deputaţi au anunţat că intră în greva foamei, în semn de solidaritate cu parlamentarul Aurelian Mihai, care a recurs la acest gest în urmă cu opt zile.

Cei 16 parlamentari cer taxe consulare mai mici pentru românii din străinătate, despre care spun că sunt ignoraţi de statul român. Totodată, ei reclamă că românii din străinătate trebuie să dea foarte mulţi bani pentru diverse documente pe care trebuie să şi le procure de la ambasade, informează psnews.ro.

Pe de altă parte, ei susţin că nu au fost băgaţi în seamă nu doar de MAE şi de Guvern, ci şi de conducerea Camerei Deputaţilor, prin faptul că preşedintele acestei camere parlamentare nu a făcut „nici măcar un minim gest de decenţă” pentru a se interesa de soarta colegului lor sau de a pune pe ordinea de zi solicitarea lui Aurelian Mihai de a fi luate în serior problemele românilor din străinătate, potrivit digi24.ro.

Starea lui Aurelian Mihai s-a înrăutăţit, el urmând să fie dus la Spitalul Universitar.

Aurelian Mihai, parlamentar pentru diaspora, a intrat în greva foamei în urmă cu opt zile. El este nemulţumit de faptul că Guvernul nu se implică pentru rezolvarea problemelor pe care le au românii din străinătate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*