Ultimele stiri

16 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Caraş-Severin

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timişoara, în cooperare cu lucrători din cadrul Jandarmeriei, sub directa coordonare a Prim Procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă, au declanşat în această dimineaţă o acţiune specifică, pentru depistarea mai multor persoane care sunt suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile.

În data de 12.11.2015, în jurul orei 06.00, poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timişoara – S.T.P.F. Caraş-Severin şi sectoarele Poliţiei de Frontieră din judeţul Caraş-Severin, în cooperare cu lucrători din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara si Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, au efectuat 16 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Caraş-Severin, la persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile, fiind aduse la audieri 11 persoane.
Percheziţiile s-au efectuat într-un dosar de urmărire penală aflat în instrumentarea Prim Procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă, acesta având ca obiect săvârşirea în formă continuă de către mai mulţi cetăţeni români a infracţiunilor de contrabandă calificată cu produse accizabile. Autorităţile judiciare au avut pe timpul investigaţiilor sprijin de specialitate din partea ofiţerilor aparţinând Serviciului Român de Informaţii .
În urma percheziţiilor au fost descoperite 1158 pachete ţigări netimbrate diferite mărci, o armă neletală deţinută fără documente legale, 135 alice de plumb deţinute fără documente legale, 6 litri alcool provenit din Republica Serbia deţinut fără documente legale şi alte obiecte utile documentării cauzei.
La finalizarea percheziţiilor, Prim Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova –Nouă va proceda la audierea persoanelor implicate şi va dispune măsurile legale care se impun.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*