Ultimele stiri

19 primari din Timiș au trecut la PSD cu ordonanța traseiștilor

Ordonana Traseiștilor dată de Guvernul Ponta, care a permis ca vreme de 40 de zile aleșii locali să migreze spre un alt partid decât cel care i-a propulsat în functii, fără consecințe, a adus pierderi în rândul liberalilor timișeni. Cel mai câștigat partid politic a fost de departe PSD.

Lucian Ursulețu spune că în această perioadă de 40 de zile, 19 primari au trecut de partea PSD Timiș. Ba mai mult, acesta susține că s-au mai alăturat partidului 1 consilier local din Timișoara, 5 consilieri județeni și peste 60 de consilieri locali din județ.

Cei 19 primari din Timis care au trecut la PSD în urma ordonanței care a permis trecerea de la un partid la altul sunt Petru Carebia din Coșteiu, Ionel Timotei Ursu din Ghizela, Mircea Grec din Grec, Luchian Savu din Șandra, Dragoş Buicu din Vâlcani, Bartha Francisc din Masloc, Ioan Bohancanu din Beba Veche, Teodor Pavel din Recaș, Cornel Dumitraş din Periam, Ilie Todaşcă din Săcălaz, Ioan Lăzărescu din Bara, Stoian Vasiu din Tomnatic, Ionel Curuţi din Mănăștiur, Cristian Constantin Stoi din Boldur, Cristian Cătană din Criciova, Liviu Muntean din Nădrag, Gabriel Koller din Șacoșul Turcesc, Simona Magdin din Secaș, Viorel Popvici din Sânpetru Mare.

1 Commentariu pe 19 primari din Timiș au trecut la PSD cu ordonanța traseiștilor

  1. In orice lucru trebuie sa ai coloana vertebrala. Nu vad un motiv plauzibil si serios pentru care sa faci acest lucru. Diferenta de bani la rectificare a fost de 50.000 lei fata de primarii din opozitie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*