Ultimele stiri

Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătății, îl contrazice pe primarul Timișoarei: „Banii pentru spitalul de copii au venit”. Cum l-a făcut praf Titu Bojin pe Nicolae Robu

nicolae banicioiu

„Cele cinci milioane de lei de la Guvern pentru realizarea noului corp al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” au venit”, a dat asigurări, astăzi, la Timișoara, Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătății.

Asta deși primarul Robu susține sus și tare că banii nu se găsesc în conturile municipalități. „Auzisem o declarație, la un moment dat, că am mințit și că nu am dat banii pentru spitalul de copii. Vreau să vă spun că banii, cei cinci milioane de lei pe care i-am promis, au ajuns și bănuiesc că, în urma facturilor de decontare, vor fi cheltuiți. După cum vedeți, suntem destul de hotărâți să finanțăm sistemul sanitar din județul Timiș”, a precizat ministrul Sănătății în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la Spitalul Județean Timișoara.

Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, a încercat să-l liniștească pe ministru spunându-i că „eu zic să-l lăsăm pe primar cu chitara și cu postările pe Facebook, pentru că are niște pasiuni deosebite, și noi să ne ocupăm de infrastructură și de sănătate”.

 

1 Commentariu pe Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătății, îl contrazice pe primarul Timișoarei: „Banii pentru spitalul de copii au venit”. Cum l-a făcut praf Titu Bojin pe Nicolae Robu

  1. „eu zic să-l lăsăm pe primar cu chitara și cu postările pe Facebook, pentru că are niște pasiuni deosebite, și noi să ne ocupăm de infrastructură și de sănătate” – este o afirmaţie reală, ce spune tot despre Robu şi viaţa noastră în oraş de când este el.
    Acuma seara am trecut pe lângă Rozelor, căutând un loc de parcare pe Enescu, unde îmi las de obicei maşina când am treabă în centru.
    Văzând că porţiunea dintre Borza şi Loga, o porţiune mică şi ascunsă de copaci, e dezbrăcată de asfalt, m-am întrebat: oare ce-o fi avut străduţa asta c-a trebuit rasă? Chiar nu există nimic altceva mai important în oraşul ăsta, pe ce să se dea banii???
    Şi uite cum încet-încet aflăm că primim bani de la guvern, dar…
    Cel puţin eu am cugetul împăcat că nu am votat pt inconştientul ăsta! Peste ani se va descoperi ce mişmaşuri s-au făcut cu banii… aşa cum e străduţa asta şi poate multe altele.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*