Ultimele stiri

25 de ani de ESN

S-au împlinit 25 de ani de Erasmus Student Network, organizaţie internaţională care se ocupă de nevoile studenţilor internaţionali. Cu această ocazie, studenţii internaţionali, voluntarii dar şi reprezentanţi ai universităţilor din Timişoara s-au întâlnit pentru a marca această dată.
La aniversarea organizaţiei au fost prezenţi colaboratorii ESN Timişoara și voluntarii ESN Sibiu. Totodată, OSUT, Liga Ac, FITT le-au fost alături la această petrecere.Universitatea de Vest a fost reprezentată de Andra Dragotesc, Horatiu Hot, Oana Ivan si Cristina Cojocaru, iar Universitatea Politehnica de Andreea Perescu. 
La 25 de ani Erasmus Student Network şi totodată 3 ani Erasmus Student Network Timişoara, preşedintele organizaţiei în România, Alexandra Nicorici, a fost alături de voluntarii noştrii.
Erasmus Student Network este una dintre cele mai mari asociaţii din Europa, prezentă în mai mult de 390 universităţi din 36 de ţări care se ocupă de interesele studenţilor internaţionali. Ei încurajează integrarea în societate a acestora, prezentându-le drepturile şi nevoile la nivel local, naţional şi internaţional.

10822593_890316417680067_1916002501_n

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*