Ultimele stiri

3.000 de lei amendă pentru că i-a înjurat pe polițiștii locali. Ce s-a întâmplat

A fost dus încătușat la sediul Poliției Locale! Vorbim de un tânăr de origine turcă, care a început să-i înjure pe polițiștii locali după ce aceștia l-au pus pe prietenul său să se legitimeze după ce a parcat pe un loc de handicapați din zona centrală a Timișoarei.

„Polițiștii locali aflați în patrulare în cursul zilei de duminică în zona centrală au constatat că pe B-dul Regele Ferdinand, pe locul rezervat persoanelor cu handicap se afla parcat un autoturism marca Volkswagen. După câteva minute de la constatare la autovehicul s-au prezentat două persoane, polițiștii locali solicitând conducătorului auto să se legitimeze. Acesta a refuzat. În acel moment, celălalt ocupant al mașinii a început să adreseze injurii polițiștilor locali, amenințând că de mâine nu vor mai lucra la Poliția Locală. Deoarece a devenit foarte recalcitrant și a încercat să-i lovească pe polițiștii locali, aceștia au fost nevoiți să facă uz de cătușele din dotare, după care l-au condus la sediul instituției pentru luarea măsurilor legale. Injuriile și amenințările au continuat și pe perioada transportului”, explică reprezentanții Poliției Locale.

Deoarece a împiedicat organele însărcinate cu menținerea ordinii publice de a-și îndeplini obligațiile de serviciu, tânărul a fost sancționat cu 3.000 lei.

Nici conducătorul autoturismului care a parcat pe locul destinat persoanelor cu handicap nu a rămas nepedepsit. Acesta a fost sancționat pentru refuzul de legitimare cu 100 de lei și pentru parcarea neregulamentară cu 500 de lei.

Poliția Locală atrage atenția că astfel de comportament se sancționează  drastic. Numai pentru refuzul de legitimare anul acesta au fost aplicate un număr de 715 sancțiuni contravenționale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*