Ultimele stiri

3.500 MP închiriaţi în clădirea ubc 2 a ansamblului Openville Timişoara de ACI Worlwide, furnizor global de soluţii de plăţi pentru companii

Grupul IULIUS anunţă semnarea parteneriatului cu ACI Worldwide, unul dintre cei mai mari furnizori globali de soluţii de plăţi, pentru închirierea a aproximativ 3.500 mp în primul imobil office clasa A din ansamblul multifuncţional Openville Timişoara.

Spaţiul închiriat de ACI Worldwide în clădirea United Business Center 2 (UBC 2) este destinat extinderii Centrului Est-European de Dezvoltare din Timişoara şi va fi inaugurat în primăvara lui 2017.

ACI Worldwide își desfășoară activitatea în Timişoara de 10 ani. Compania și-a sporit considerabil prezența regională, crescând de la o mică echipă de dezvoltatori de software și ajungând, în prezent, la peste 200 de specialiști, care lucrează în R&D (cercetare și dezvoltare), management de proiecte, respectiv servicii și asistență pentru întregul portofoliu de Plăți Universale al companiei ACI.

UBC 2 este primul din cele şapte imobile office ale ansamblului Openville, dezvoltat în proximitatea Iulius Mall Timişoara. Clădirea va avea 11 etaje şi o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp, fiind proiectată conform normelor LEED. Imobilul UBC 2 va fi dotat cu echipamente de ultimă generație, cu un consum redus de energie, selectate special pentru a se alinia standardelor clădirilor verzi.

Datorită localizării în ansamblul multifuncţional, persoanele care vor lucra în spaţiile office vor avea acces la o gamă extinsă de servicii: de la restaurante, cafenele şi magazine, până la locuri de parcare, săli de conferinţă şi parc. În plus, vor beneficia de promoţii şi discount-uri speciale.

ACI Worldwide

ACI Worldwide, compania furnizoare de servicii universale de plată – Universal Payments (UP) –, asigură servicii de plăți electronice pentru peste 5.100 de organizații din întreaga lume. Peste 1.000 dintre cele mai mari instituții financiare și intermediari financiari, precum și mii de comercianți globali se bazează pe ACI pentru efectuarea de plăți în valoare de 14 trilioane de dolari în fiecare zi. În plus, nenumărate organizații recurg la serviciile de facturi și plăți electronice. Datorită gamei complexe de software și soluții SaaS, ACI Worldwide oferă capabilități de plată în timp real și pe orice direcție, asigurând cea mai completă experiență de plăți omni-canal din întreaga industrie. Pentru a afla mai multe detalii despre ACI, accesați website-ul http://www.aciworldwide.com/ sau Twitter: @ACI_Worldwide.

Openville Timişoara

Openville reprezintă o investiţie în valoare de peste 220 milioane de euro, fiind al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliul grupului IULIUS, după Palas Iaşi. Construcţia a început în septembrie 2015, cu lucrările la clădirea office UBC 2. Printre chiriaşii imobilului, care va fi funcţional în această toamnă, se mai numără Ness Software Engineering Services, Autoliv şi policlinica REGINA MARIA.

Openville va avea o suprafaţă total construită de 594.000 mp, iar Iulius Mall Timişoara va fi parte integrată. Cea mai mare pondere o va avea componenta office, cu o suprafaţă totală de peste 131.000 mp închiriabili. Pe segmentul de retail, Openville va aduce peste 100 de noi magazine, restaurante şi cafenele tematice, cinema multiplex cu 15 săli, fresh market, patru săli pentru evenimente, cel mai mare loc de joacă şi alte opţiuni pentru petrecerea timpului liber. În plus, timişorenii vor avea la dispoziţie şi cel mai mare parc suspendat din România, spaţiu verde de peste 55.000 mp.

Prima fază de dezvoltare va fi finalizată în ultimul trimestru din 2017 şi va cuprinde 80.000 mp de birouri clasa A, zona de retail şi parcul. A doua etapă va presupune dezvoltarea de spaţii office până la suprafaţa de 131.000 mp, în funcţie de cerinţele pieţei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*