Ultimele stiri

300 de locuri de parcare și un nou sens giratoriu. Ce nou șantier se deschide la Timișoara

santier

Un nou sens giratoriu, străzi și trotuare perfecte, 300 de locuri de parcare și o pistă de ultimă generație. Asta promite primarul Nicolae Robu pe noul tronson ce va fi amenajat între Calea Buziașului și strada Simens.

„Acolo vom avea un nou sens giratoriu cu patru intrări și patru ieșiri din sens. Se va face un tronson de legătură cu lungimea de 300 de m, cu lățimea de 7 m, se vor amenaja trotuare, iar sensul giratoriu va avea insula centrală circulară cu raza de 6,5 m. Parcarea care se va amenaja va avea o suprafață de 8580 mp și va oferi 300 de locuri de parcare, dintre care 19 pentru persoanele cu disabilități. Va fi și o parcare pentru biciclete cu 6 de locuri și se vor amenaja și două drumuri interioare. Pista de biciclete va fi pentru ambele sensuri, între carosabil și trotuar”, relatează primarul Nicolae Robu.

Lucrarea va costa 2,8 milioane lei, iar banii vor veni de la bugetul local. Tronsonul ar trebui să fie gata până la sfârșitul lunii septembrie, căci termenul de execuție este de 6 luni.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*