Ultimele stiri

S-au aflat sfert-finalistele Champions League. În seara aceasta ne delectăm cu Europa League!

Aseară s-au disputat ultimele două optimi de finală din cea mai grandioasă competiție inter-cluburi la nivel european – Champions League. Pe Signal Iduna Park din Dortmund a fost o seară neagră, și nu la propriu din cauza culorilor clubului advers, ci datorită scorului de neprezentare vizibil pe tabela de scor de la finalul partidei. Nici măcar impresionanta peluză germană nu a putut timora furia nerazzurri-lor, care au inscris de două ori prin golgheterului lor Carlitos Tevez și o dată prin Alvaro Morata și au controlat meciul de la un capăt la celălalt, chiar dacă posesia mai bună au avut-o gazdele, insă de neajuns pentru a înscrie măcar o dată. Scor de forfait! Și în cealaltă întâlnire dintre catalanii de la FC Barcelona și englezii de la Manchester City scorul putea fi unul mai drastic, însă portarul Joe Hart a făcut minuni între buturile celor de la City. Unicul gol al partidei de pe Nou Camp a fost marcat de către Ivan Rakitic.

Astfel, cele două echipe mai sus menționate s-au alăturat favoritelor Real Madrid, calificată cu emoții în această fază, și Bayern Munchen, ramasă, după partida de aseară, unica reprezentantă a Bundesligii. „Octetul” este completat de echipele franceze Paris Saint-Germain și AS Monaco (surpriza acestei ediții), neexperimentații de la FC Porto și finalista sezonului trecut, Atletico de Madrid.

În această seară cu deschidere de la ora 20:00 și 22:05 (plus partida Dinamo Moskova – Napoli ce începe la ora 19 din cauza temperaturii mai scăzute) se joacă optimile de finală din Europa League. Tragerile la sorți pentru tururile următoare vor avea loc vineri la 20.03.2015, ora 13, la Nyon.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*


DespreAlexandru Boldea (35 Articole)
adfasdf444sdf