Ultimele stiri

3800 de țigări de contrabandă ridicate de polițiști

Doi dintre contrabandiștii timișoreni, au fost descoperiți ieri de către polițiști. Aceștia au avut asupra lor 3.800 de țigarete de contrabandă pentru a le comercializa.

Joi, poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au efectuate controale într-o piaţă agroalimentară, în vederea prevenirii şi combaterii comerţului ilicit cu produse accizabile.

Astfel, în jurul orei 11.30, poliţiştii au depistat un tânăr de 32 de ani, care avea asupra sa un rucsac cu mai multe pachete de ţigări netimbrate corespunzător.

În urma controlului efectuat, poliţiştii au stabilit că în interiorul rucsacului se aflau 2400 de ţigarete, care au fost ridicate de poliţiştii în vederea continuării cercetărilor.

În aceeaşi zi, în baza informaţiilor deţinute, poliţiştii oraşului Deta şi cei din cadrul Secţiei 8 Rurale Deta au oprit pentru control un autoturism care circula pe D.N. 59, în localitatea Denta.

Poliţiştii au procedat la controlul autovehiculului, stabilind că şoferul, un tânăr de 28 de ani, transporta mai multe pachete de ţigări care aveau aplicate timbru de către autorităţile sârbe, sau erau netimbrate.

De la cel în cauză, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 1400 de ţigarete.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*