Ultimele stiri

Relații sexuale între profesori şi studente, la universitatea din Reşiţa! Note la examene, în funcție de prestațiile fetelor

universitatea eftimie murgu resita

Oricâte scuze ar căuta oficialii Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa, ba că investigatoarea sub acoperire ar fi fost mult prea sexy, ba că prea îndrăzneaţă şi provocatoare, toate sunt în zadar, pentru că procurorii au probe clare. Există studente care au făcut sex cu profesorii universitari pentru promovarea unor examene!

Investigatoarea DGA a fost la un pas de a fi violată de către decanul Facultăţii de Ştiinţe Sociale, Florin Franţ, care i-a rezolvat fără prea mari eforturi şapte examene, la materii predate de el, dar şi de colegii săi. Lovindu-se de refuzul tinerei, i-a cerşit măcar şapte pupici, câte unul pentru fiecare notă de trecere. Nimic mai penibil! Dacă investigatoarea s-a ţinut tare, alte studente au cedat avansurilor şi propunerilor decanului, acceptând să întreţină relaţii sexuale cu acesta. Cel puţin aşa reiese din sms-urile schimbate de Florin Franţ cu una din studentele sale preferate. În data de 23.06.2015, orele 13.00, Florin Franţ are următoarele SMS-uri cu o studentă care a promovat şi ea examenul de la materia unde este titular, în condiţii similare cu cele ale investigatorului, respectiv prin favoruri de natură sexuală:

Andrada F.: „Sunt Andrada F. îmi puteţi spune vă rog frumos ce notă am luat??”

FRANŢ FLORIN: „Vino până la mine în C 07″

Andrada F.: „Am plecat, nu mai sunt la facultate!!”

FRANŢ FLORIN: „Ok. Mergi liniştită”

FRANŢ FLORIN: „Ai luat o notă pe măsura prestaţiei avute”

Andrada F.: „Am luat notă mică??”

FRANŢ FLORIN: „Andrada, pe măsura prestaţiei”

Andrada F.: „Când vă găsesc??“

FRANŢ FLORIN: „Aşadar, fără întrebări inutile”

FRANŢ FLORIN: „Acum”

FRANŢ FLORIN: „Dacă vrei să vii la şcoală, vino, că eu în 10 min plec”

Andrada F.: „Acum ajung!!!”

FRANŢ FLORIN: „Dă un bip când ajungi.”, scrie Express de Banat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*