Ultimele stiri

„5 lei pentru sterilizare” – acțiunea inedită organizată la Timișoara. Cum poți să dai și tu o mână de ajutor

Asociația Pieces of Heaven din Timișoara a inițiat un eveniment special, creat pentru toți cei care vor să se implice în ajutorarea și salvarea în avans a animalelor nedorite, și anume acțiunea „5 lei pentru sterilizare”.

Mai ales că doar 1 din 10 câini și pisici fără familie ajung să fie adoptați, celelalte 9 suflete nevinovate trăiesc o viață mizerabilă și, în final, mor pe marginea unui drum, pe un câmp sau în pădure.

„Prin această acțiune vrem să ajutăm oamenii care cunosc o pisică sau un câine de pe stradă, din curtea unei firme sau din casa unor bătrâni, să sterilizeze acel animal pe gratis, astfel zecile de pui pe care câinele sau pisica i-ar fi fătat nu mai există, nu mai trebuie să ducă o viață la limita subzistentei. Donând doar 5 lei te alături unei comunități de sute de oameni care împreună decid să facă o schimbare în beneficiul câinilor și pisicilor din jurul tău. Banii adunati în următoarele două săptămâni vor fi folosiți strict pentru sterilizări”, anunță pe Facebook reprezentanții asociației.

Banii se vor strânge până în data de 10 aprilie, selectarea cazurilor se va face între 10 și 15 aprilie, iar operațiile de sterilizare se vor face între 15-30 aprilie. Mai multe detalii despre acțiune găsiți AICI!

 

 

1 Commentariu pe „5 lei pentru sterilizare” – acțiunea inedită organizată la Timișoara. Cum poți să dai și tu o mână de ajutor

  1. rea la sterilizatoare cu oxid de etilena se utilizeaza doar cand nu exista alt mijloc de sterilizare adecvat pentru obiecte si echipamente termosensibile; aceasta tehnica de sterilizare este delicata si erorile de procedura pot duce fie la accidente prin sterilizare ineficienta, fie la accidente toxice la personal sau pacientii la care se utilizeaza materialul sterilizat cu oxid de etilena.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*