Ultimele stiri

Exit poll Antena 3: 50,9% Ponta, 49,1% Iohannis

Potrivit rezultatelor oferite de Antena 3, Victor Ponta a obținut un procent de 50,9%, iar Klaus Iohannis 49,1%, un scor destul de strâns care poate fi dat peste cap cu rapiditate având în vedere că în străinătate încă se mai votează. De remarcat este că alte posturi de televiziune l-au declarat câștigător pe Klaus Iohannis.

Realitatea Tv: Klaus Iohannis – 50%, Victor Ponta – 50%

Digi24: Klaus Iohannis – 50,9%, Victor Ponta 49,1%

TVR 1: Klaus Iohannis – 51, 5%, Victor Ponta – 48,5%

„Ați fost niște eroi astăzi. Votul a decurs fenomenal. O prezență enormă astăzi la vot. Vă mulțumesc tuturor că ați iești să votați președintele României. Respect tuturor celor care au votat în diasporă, cu toate că în multe locuri s-a așteptat multe ore până să-și exprime voturile. Este o zi specială. Acum, după 25 de ani de la revoluția română, oamenii au ieșit din casă pentru a vota. Miza de astăzi a fost dreptul la vot, este incredibil. Solicit Guvernului, acum, în ceasul al doisprezecelea ceas să se prelungească orele de vot. Solicit reprezentanților noștri în secțiile de votare vigilență mare. Nu vă bateți joc de voturile oamenilor la numărare. Cu toții ne dorim ca rezultatul să reprezinte fidel voința românilor, în ceea ce privește modul în care s-a votat în diasporă, Guvernul va trebui să-și asume această organizare. Nu contează dacă au votat 3 oameni sau 300.000, dacă un singur român nu a reușit să voteze înseamnă că i-a fost încălcat un drept fundamental. Voi avea emoții până când Curtea Constituțională dă verdictul final. Mare atenție la numărare, la raportare. Este nevoie de votul prin corespondență”, a spus Iohannis.

Liviu Dragnea: „Scorul este strâns, din evaluările noastre Victor Ponta este câștigător. În această noapte se decide președintele României”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*