Ultimele stiri

54 de percheziții la traficanții de țigări și alcool din zona Sânnicolau Mare

Operațiune de amploare a Poliției de Frontieră, Poliției Naționale și Jandarmeriei, miercuri dimineață, în județul Timiș. 54  percheziţii domiciliare au loc pe raza judeţului Timiş pentru destructurarea unei reţele de contrabandă cu ţigări.

Începând cu luna martie a acestui an, poliţiştii de frontieră au iniţiat un complex de măsuri informativ-operative, în vederea destructurării unei reţele de contrabandişti de alcool şi ţigări.Documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor a fost realizată cu suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Poliţiştii de frontieră s-au sesizat în legătură cu activităţile infracţionale desfăşurate de mai multe persoane, în cauză stabilindu-se existenţa şi funcţionarea unei grupari infracţionale constituite din persoane implicate, în diferite forme de participaţie, în colectarea şi revânzarea ţigaretelor de contrabandă.

În prezent sunt în desfăşurare cincizeci şi patru percheziţii domiciliare la mai multe locaţii de pe raza judeţului Timiş, în localităţile Sânnicolau Mare, Dudeşti Vechi, Variaş, Lovrin, Igriş, Cenad, Teremia Mare, Saravale, şi Valcani la care participă poliţişti de frontieră, jandarmi din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș, fiind puse în aplicare cincisprezece mandate de aducere.

Acțiunea din această dimineață este desfășurată în urma unui flagrant pe frontiera verde, care a avut loc în cursul nopții, unde au fost depistați doi cetățeni români care încercau să introducă ilegal în țară 4000 de pachete cu țigări.

Procurorii de la Parchetul de pe langă Judecătoria Sânnicolau Mare vor audia peste treizeci de persoane, urmând ca faţă de suspecți să fie dispuse măsurile legale după finalizarea audierilor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*