Ultimele stiri

Șase primari din Timiș vor să treacă de la PSD la PP-DD

Ordonanţa de urgenţă a Guvernului, care dă posibilitatea aleşilor locali de a migra către alte partide politice decât cele sub sigla cărora au câştigat alegerile, se pare că se vrea a fi probată de câțiva primari ai PSD din Timiș. Șase primari PSD din Timiș vor să se alăture PP-DD-ului.

Cătălin Țițirigă, președintele PP-DD Timiș, a confirmat pentru Timișoara Online că șase primari vor să treacă în PP-DD, însă doar doi dintre aceștia au venit la discuții.

„Primarii vor să treacă în partidul nostru pentru că nu au fost mulțumiți de banii alocați de Consiliul Județean Timiș. Având în vedere că noi avem vicepreședinte de Consiliu Județean, i-am putea ajuta mai mult decât i-a ajutat domnul Bojin”, spune Țițirigă.

Întrebat dacă ar fi dispus să-i primească pe primari în PP-DD, liderul PP-DD Timiș spune că nu i-ar primi: „Eu personal nu i-aș primi, dar încă nu este o decizie finală. Sunt șase primari, doar doi au venit la discuții. Am fost informat că mai sunt încă patru pe lângă cei doi”.

În ceea ce privește ordonanța de urgență care permite traseismul politic, Țițirigă spune că a fost adoptată pentru a atrage primari din PNL, PDL și PP-DD: „A intrat frica în domnul Ponta. Îi este frică că nu va câștiga alegerile. De aceea a dat această ordonanță de guvern, pentru a  atrage primari PDL, PNL și PP-DD. La momentul actual PNL-ul cu PDL-ul au cu 400 de primari mai mult în țară decât PSD-ul. Știți foarte bine că primarii scot oamenii la vot, ei aduc voturile”.

Cătălin Țițirigă nu crede că vor fi persoane din PP-DD care vor încerca să treacă în alte partide: „Oportuniști sunt. Eu cred că nu vor face această greșeală ptr că dacă ar trece la PSD, cu siguranță vor sta foarte puțin pentru că automat vor fi membri ai PSD. Să zicem că un consilier local din Timișoara va trece la PSD. În următoarea lună va fi dat afară și va veni următorul de pe listă. Nu cred că vor risca consilierii PP-DD să treacă la PSD”.

1 Commentariu pe Șase primari din Timiș vor să treacă de la PSD la PP-DD

  1. oau,…ce surproza pe PSD-isti…

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*