Ultimele stiri

70 de companii oferă 3.000 de oportunități pentru studenți și absolvenți, la evenimentul „Zilele Carierei”, la Timișoara FOTO

zilele carierei

A șasea ediție a unui eveniment deja tradiție a adus la un loc zeci de companii care sunt în căutarea celor mai buni studenți și absolvenți ai universităților timișorene. Vorbim despre evenimentul „Zilele Carierei” organizat de Universitatea Politehnica din Timișoara, ce are loc astăzi și mâine în Restaurantul Universității Politehnica din Complexul Studențesc.

Acțiunea se adresează studenților, masteranzilor și doctoranzilor din Timișoara și din împrejurimi interesați de oportunități de practică, de găsire a unor teme pentru proiectele de diplomă și de angajare. Nu mai puțin de 70 de companii oferă aproximativ 3.000 de oportunități pentru participanți

Studenții, masteranzii și absolvenții au ocazia să discute cu reprezentanții companiilor la standuri, să participe la prezentări de companii și să descopere cariere și oameni de succes. De asemenea, vor avea oportunitatea să ia parte la training-uri tehnice și să participe la interviuri și simulări de interviuri și la concursuri tematice.

„Zilele Carierei este o confirmare a dialogului continuu și a parteneriatului sustenabil dezvoltat de Universitatea Politehnica Timișoara cu mediul economic. UPT a contribuit de-a lungul timpului la dezvoltarea mediului de afaceri prin oferirea de absolvenți foarte bine pregătiți care au adus un impact pozitiv asupra companiilor în care s-au integrat”, transmit reprezentanții Universității Politehnica din Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*