Ultimele stiri

700 de amenzi aplicate în doar 3 zile

politia

700 de amenzi pentru șoferii indisciplinați au fost aplicate de către polițiștii rutieri în județul Timiș. Cele mai multe amenzi,204, au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.  73 de permise de conducere fiind suspendate.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități în perioada 05-08 ianuarie în vederea siguranței rutiere. În urma acestei activități au fost întocmite 8 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi aplicate 718 sancţiuni contravenţionale, 204 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 122 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Totodată, au fost sancţionaţi 73 de pietoni.

Au fost reţinute în vederea suspendării 73 de permise de conducere, dintre care 40 pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.

Au fost reţinutele şi permisele şoferilor care nu au acordat prioritate de trecere vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului , limitele legale de viteză, sau erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*