Ultimele stiri

700 de poliţişti vor asigura ordinea şi liniştea publică, cu ocazia sărbătoririi Botezului Domnului, a Sfântului Ioan Botezătorul şi a Crăciunului pe rit vechi

polițiști

Aproape 700 de poliţişti vor asigura ordinea şi liniştea publică, pe raza judeţului Timiş, cu ocazia sărbătoririi Botezului Domnului, a Sfântului Ioan Botezătorul şi a Crăciunului pe rit vechi. Poliţiştii recomandă cetăţenilor să adopte o conduită preventivă pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor sau accidentelor rutiere.

În perioada 6 – 7 ianuarie a.c., cu ocazia sărbătoririi Botezului Domnului Iisus Hristos (Boboteaza), a Sfântului Ioan Botezătorul şi a Crăciunului ortodocşilor pe rit vechi, la nivelul judeţului Timiş, sunt preconizate a se desfăşura manifestări religioase. Ţinând cont de faptul că, de obicei,  la aceste manifestări religioase participă un număr mare de persoane, aproape 700 de poliţiştii vor asigura ordinea şi liniştea publică, pentru prevenirea, descurajarea şi combaterea faptelor antisociale. 

Poliţia Română sfătuieşte cetăţenii care intenţionează să participe la aceste manifestări religioase să adopte un comportament civilizat, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să evite conflictele de orice natură.

„Recomandăm cetăţenilor să nu aibă asupra lor sume mari de bani, iar, pe cât posibil, portofelul să-l păstreze în buzunarul interior de la piept al hainei. Doamnelor le recomandăm să fie atente la genţi/poşete, iar celor care se deplasează cu autoturismul până în apropierea lăcaşului de cult le recomandăm să nu lase la vedere bunuri de valoare.”, transmite Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş.

De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile agenţilor rutieri şi să parcheze doar în locurile de parcare special amenajate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*