Ultimele stiri

780 de amenzi pentru șoferii indisciplinați, în weekend

În zilele de week-end, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând 780 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi. Au fost reţinute, de asemenea, 82 de permise de conducere.

În perioada 21 – 23 martie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Au fost aplicate 780 de sancţiuni contravenţionale, dintre care cele mai multe au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*