Ultimele stiri

8 mai 2015 ziua egalității de șanse între femei și bărbați

Declarata, incepand cu acest an, ca Ziua Egalitatii de Sanse intre femei si barbati, data 8 mai 2015, va fi marcata de comunitatea timisoreana printr-o serie de evenimente destinate promovarii principiului egalitatii de sanse.

Cu aceasta ocazie, Fundația Serviciilor Sociale Bethany în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Timiş, organizeaza la Timisoara, o serie de actiuni prin care timisorenii pot sarbatorii, in premiera, alaturi de toti romanii Ziua Egalitatii de Sanse intre femei si barbati.

Agenda evenimentelor care marcheaza ziua de 8 mai 2015 cuprinde:
Intalnirea membrilor Comisiei Judetene pentru Egalitate de sanse intre femei si barbati – COJES – va avea loc in cadrul Universitatii de Vest Timisoara fiind deschisa studentilor Facultatii de Sociologie si Psihologie, Departamentul de Asistenta Sociala din cadrul Universitatii.
Dezbaterea cu tema „Egalitatea de sanse – de la catedra, la parinti si elevi” ce se va desfasura la Centrul de Educatie incluziva Constantin Pufan Timisoara.
Expozitia de fotografie, Intervale – Portret de femeie, Autor Adela Opris. Vernisajul va avea loc incepand cu ora 18.00 la Libraria Carturesti din Iulius Mall Timisoara. Timisorenii pot vizita expozitia pana in data de 8 iunie 2015.

Aceste actiuni au loc in cadrul proiectului „Egalitatea de șanse – de la concept la realitate”- POSDRU/149/6.3/G/129337, proiect cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeşte în oameni! Perioada de derulare este de 18 luni, mai 2014 – octombrie 2015.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*