Ultimele stiri

9 mai Ziua Europei. Primăria Municipiului Timişoara şi Casa de Cultură a Municipiului vor organiza mai multe acţiuni în data de 9 mai cu prilejul Zilei Europei.

UE

Primăria Municipiului Timişoara şi Casa de Cultură a Municipiului vor organiza mai multe acţiuni în data de 9 mai cu prilejul Zilei Europei.

Parcul Central – Monumentul Ostaşului Român
09.30 Ceremonial Militar, slujbă de pomenire a eroilor, depuneri de coroane și jerbe de flori cu prilejul sărbătoririi independenţei de stat a României, a zilei victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial şi sărbătorirea Zilei Europei – Garnizoana Timişoara.
Parcul Central – Aleea Personalităţilor
10.30 Dezvelire bust Carol Robert de Anjou, la iniţiativa Asociaţiei Femeilor Maghiare. Vor tine alocutiuni dna Szasz Eniko, preşedinta Asociatiei Femeilor Maghiare, dl. primar Nicolae Robu, dl. Mile Lajos-consulul general al Ungariei la Cluj si dr. Raffay Ernő, profesor universitar, istoric din Budapesta.

Parcul Rozelor

11.00 Concert Fanfara Big Band
Defilarea elevilor din unitățile de învățământ din județul Timiș cu drapelele reprezentând statele membre ale Uniunii Europene
Intonarea Imnului României și al Uniunii Europene.
Alocuţiuni ale oficialităţilor.
14.00 Program artistic susținut de membrii și invitații Asociației Seniorilor din Timișoara
17.00 Spectacol folcloric Ansamblul Timişul

18.00 Spectacol de flamenco sustinut de Rosa Olympia Estrella, cu sprijinul Asociaţia Via Rumania şi al Consulatului Onorific al Spaniei la Timișoara.

Galeria Pro Armia
18.00 Vernisaj expoziție de pictură dedicată Zilei Europei, realizată de Asociaţia Artiştilor Plastici Romul Ladea

Piaţa Victoriei

20.00 Concert AM Band, Anda Adam si Voltaj

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*