Ultimele stiri

90.000 de euro aruncaţi degeaba. Fântâna din Zona Soarelui nu mai funcţionează. Care este motivul

fantana zona soarelui

90.000 de euro – atât a plătit Primăria Timişoara pentru a realiza noua fântână din Zona Soarelui, ce are formă de soare, precum şi jocuri de apă şi lumini colorate. Fântâna a fost realizată în faţa şcolii nr. 30 din cartier, însă locatarii se plâng că aceasta nu mai funcţionează, de câteva zile.

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, recunoaşte că fântâna nu mai funcţionează, dar spune că defecţiunile vor fi remediate.

„Nu merge momentan. Am sunat personal, pentru că am fost foarte supărat să constat că din nou a apărut o defecţiune, după câteva săptămâni de bună funcţionare. A mai fost stricată acum vreo lună şi ceva şi mi s-a promis că se intervine, că de fapt s-au făcut erori de manevrare atunci când s-a schimbat programul. S-a umblat la program pentru a se prelungi până la ora 12 noaptea. Aşa spune reprezentanta firmei spaniole, o româncă din Arad. Eu nu ştiu care-i adevărul, dar am cerut să se intervină urgent, să se pună în funcţiune. Eu am scos în evidenţă că nu merge, pentru că joi seara, pe la ora 23, m-am deplasat special să văd dacă merge, erau pline băncile de oameni şi fântâna nu mergea”, a declarat Nicolae Robu.

Foto: Larisa Stan

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*