Ultimele stiri

A curs cu amenzi de la Revelion încoace. Pe cine au luat în vizor oamenii legii

politia

Peste 1500 de poliţişti au acţionat pe raza judeţului Timiş, în perioada 31 decembrie 2014 – 04 ianuarie, în scopul menţinerii ordinii şi liniştii publice. În această perioadă, oamenii legii au intervenit la 498 de solicitări din partea cetăţenilor, au constatat 41 de fapte penale şi au aplicat aproape 750 de  sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 150.000 de lei.

Astfel, poliţiştii au intervenit la sesizările referitoare la comiterea unor fapte antisociale şi au acţionat pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor ce pot afecta liniştea cetăţenilor, și, xa urmare a măsurilor întreprinse, aceștia au constatat 41 de fapte de natură penală, 29 dintre acestea fiind în flagrant delict.

Pentru abateri de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat aproape 750 de sancţiuni, în valoare de 156.900 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică,  abateri de natură silvică şi încălcarea normele rutiere, 154 dintre acestea fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză. Totodată, poliţiştii au reţinut în vederea  suspendării 15 permise de conducere şi au retras 9 certificate de înmatriculare. Poliţiştii aflaţi în misiuni au intervenit la 498 de evenimente sesizate prin  Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă şi au aplanat 171 de stări conflictuale.

În urma măsurilor adoptate, în această perioadă, de către poliţiştii timişeni, nu s-au înregistrat evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii şi siguranţei publice.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*