Ultimele stiri

A curs cu amenzi pe șoselele din Timiș în weekend. Peste 600 de sancțiuni pentru șoferii indisciplinați

poliția

Poliţiştii rutieri au acţionat în weekend pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Oamenii legii au aplicat peste 600 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi.

În perioada 25 – 27 aprilie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare. Astfel, poliţiştii au întocmit 17 dosare penale conducătorilor de autovehicule depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, celor care nu posedau permise de conducere, precum şi celor care se deplasau cu autovehicule neînmatriculate pe drumurile publice.

Au fost aplicate 644 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi pentru neutilizarea centurii de siguranţă. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării 36 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi depăşirea limitelor legale de viteză. În plus, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Polițitii timișeni se află la datorie și în cursul acestei săptămâni, fiind cu ochii pe șoferii care nu respectă legislația rutieră.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*