Ultimele stiri

A curs cu amenzi pe șoselele din Timiș. Peste 1000 de sancțiuni aplicate în ultimele patru zile

poliția

Nu le-a mers bine vitezomanilor de pe șoselele din Timiș în cursul acestei săptămâni. Oamenii legii au stat cu ochii pe ei și au aplicat aproape 700 de amenzi. În plus au fost sancționați și șoferii care au încălcat alte prevederi legale, în total fiind amendați, în ultimele patru zile, nu mai puțin de 1100 de șoferi indisciplinați.

În perioada 18 – 21 august poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente.

Astfel, au fost constatate 10 infracţiuni şi aplicate 1149 de sancţiuni contravenţionale, 699 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 132 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 32 de permise de conducere ale şoferilor care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor şi vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire sau au depăşit limitele legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.

De asemenea, au fost retrase 9  certificate de înmatriculare.

În zilele de week-end, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*