Ultimele stiri

A doua noapte în care studenții au dormit în amfiteatrul A13 al Universității de Vest din Timișoara în semn de protest FOTO

Studenții au dormit, pentru cea de-a doua noapte, în amfiteatrul A13 al Universității de Vest din Timișoara. Vă reamintim că, în urmă cu două zile, studenții din mai multe centre universitare din țară au luar decizia de a ocupa mai multe amfiteatre în semn de protest față de proasta finanțare a educației, dar și pentru că vor să participe în procesul de alegere a rectorului în proporție de minimum 25% din totalul numărului de voturi.

La fel ca în urmă cu două nopți, zeci de studenți de la Universitatea de Vest din Timișoara și de la Universitatea Politehnica s-au adunat în amfiteatru, unde au dezbătut despre problemele din sistemul educațional românesc, au planificat acțiunile care vor avea loc astăzi, iar apoi au cântat, s-au uitat la filme. Cei mai obosiți dintre studenți au dormit pe saltelele și în sacii de dormit pe care i-au adus cu ei în amfiteatru.

Astăzi, studenții își propun să ocupe nu doar amfiteatrul A13, ci și un autobuz RATT, pe care l-au închiriat. Astfel, în jurul orei 12.00, studenții vor protesta în autobuz, la Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*