Ultimele stiri

A fost țap ispășitor destul! Robu a găsit soluția pentru a nu mai apărea proiecte suplimentare pe ordinea de zi a plenurilor Consiliului Local

Nicolae Robu

Primarul Nicolae Robu s-a săturat să fie țap ispășitor și acum cere note explicative în scris pentru cei de depun proiecte suplimentare pe ordinea de zi a plenurilor Consiliului Local.

Astfel, după ce și-a “mușcat-o” de mai multe ori deoarece consilierii PSD fie au refuzat să voteze proiectele suplimentare, fie l-a acuzat că este vinovat de producearea unor astfel de situații astăzi edilul a ajuns la capătul răbdării. Vrea note explicative de la cei ce nu sunt în stare să depună proiectele la timp.

„Note explicative în scris pentru cei ce depun note suplimentare. Cine vine cu proiecte suplimentare să vină și cu note explicative. Există situații de maximă urgență, pentru care trebuie să trecem cu vederea, dar am constatat că sunt situații în care lucruri care puteau fi făcute mai devreme, nu s-au făcut și asta se numește doar delăsare”, a declarat Nicolae Robu.

La capătul răbdării a ajuns marți, când pe ordinea de zi suplimentară a plenului CL a apărut un proiect ce viza o decizie judecătorească irevocabilă prin care Primăria era obligată să adopte o hotărâre prin care Ștrandul Termal să fie închiriat pe încă opt ani celor care îl administrează în prezent. Deși prima decizie a instanței a fost dată în anul 2011, edilul habar nu avea de situație. Mai multe decât atât, situația părea incertă și pentru secretarul Ioan Cojocari, care a găsit cu greu răspunsurile la nedumeririle edilului.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*