Ultimele stiri

A încasat 300 de lei amendă pentru că panseluțele de pe Michelangelo i-au făcut cu ochiul

Așa mult i-au plăcut florile de pe Michelangelo, încât nu s-a putut abține să nu le rupă. Vorbim despre o femeie de 53 de ani din Deta care a fost prinsă de polițiștii locali în timp ce rupea florile din jardinierele amplasate pe pod.

„Polițiștii locali au aplicat aseară, în jurul orei 20.00, sancțiune contravențională unei persoane care a fost depistată rupând flori din jardinierele amplasate pe Podul Michelangelo. Persoana în cauză a fost observată de guardul care patrulează în zona respectivă”, informează cei de la Poliția Locală.

Sperând că va scăpa de amendă, femeia a declarat că era în trecere pe pod, i-au plăcut panseluțele și de aceea a rupt câteva din ele. Polițiștii n-au iertat-o, însă, și au amendat-o cu 300 lei.

În ultimele trei luni șase persoane au fost depistate fie rupând flori fie distrugând jardinierele amplasate pe pod. Poliția Locală Timișoara face din nou apel către cetățeni să dea dovada de simț civic și să țină cont de măsurile de înfrumusețare a orașului, cu atât mai mult cu cât astfel de gesturi atrag după sine sancțiuni care pot ajunge până la 2000 lei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*