Ultimele stiri

A început Bac-ul olimpicilor. Câți elevi din Timiș susțin “examenul maturității” mai repede

bacul olimpicilor

Emoții mari pentru cei aproape 160 de elevi de clasa a XII-a care susțin, în aceste zile, la Ploiești, examenul de Bacalaureat în sesiunea specială. Din județul Timiș, patru tineri inteligenți și talentați participă la această sesiune, și asta pentru că, peste doar câteva săptămâni, vor reprezenta România la importante competiții sportive internaționale sau fac parte din loturile olimpice.

Și anume, este vorba despre Tabita Dobre, de la Liceul Tehnologic Jimbolia, care va reprezenta România la Campionatul European de Lupte rezervat juniorilor, Andrei Heidelbacher, de la Colegiul Național “C. D. Loga” din Timișoara și Radu Szasz, de la Colegiul Național “C. Brediceanu” din Lugoj, vor participa la Olimpiada Internațională de Informatică, iar Alexandra Lavinia Bușoi, de la Liceul Pedagogic “Carmen Sylva”, care va da admitere la o universitate din străinătate.

Elevii au susținut săptămâna trecută probele orale. Astăzi, aceștia au susținut proba scrisă la Limba și Literatura Română, mâine vor fi evaluați la proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie, iar miercuri vor susține proba scrisă la alegere a profilului. Rezultatele vor fi afișate în data de 29 mai.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*