Ultimele stiri

A început construcția celui mai mare pod din sticle de plastic din lume, peste Bega. Voluntarii încă mai au nevoie de ajutorul timișorenilor

cu podu

cu.podu – proiect prin care organizatorii, EcoStuff Romania, își propun să atragă atenția asupra cantității enorme de ambalaje din plastic care poluează apele din România și din întreaga lume, a intrat în linie dreaptă.

Între 24-25 Iunie, peste mai puțin de o săptămână, proiectul care a mobilizat până acum zeci de școli, grădinițe, companii mici și multinaționale precum și sute de voluntari va prinde formă, urmând să fie “lansat la apă”.

Construcția primelor elemente care vor forma podul au început deja în piscina plină cu pet-uri de la terasa La Căpițe, vis-a-vis de Universitatea de Vest.

Fiind un proiect foarte mare este nevoie de implicarea cât mai multor voluntari în această etapă finală, de construcție. Toți cei care vor să dea o mână de ajutor și să-și treacă numele în dreptului unui proiect care ar putea intra în Cartea Recordurilor sunt așteptați în fiecare zi începând cu ora 11.00 în locația amintită.

În același timp mai este nevoie de pet-uri. Chiar dacă numărul strâns până acum este impresionant, pentru a-și asigura o marja de siguranță organizatorii invită în continuare toți timișorenii să aducă pet-uri, mai ales de 0.5, 2 si 2.5 litri.


Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*