Ultimele stiri

A început războiul campaniei electorale. Ponta: Macovei se poartă ca o ţaţă. Macovei: Ponta minte cu neruşinare, să stea cu capul în jos

Monica Macovei

Depunerea listelor partidelor pentru europarlamentare a generat primul schimb de replici. Premierul Ponta i-a reproșat Monicăi Macovei că se „poartă ca o ţaţă”, în timp ce replica democrat-liberalei a fost că „Ponta minte cu neruşinare şi ar trebui să stea cu capul în jos”.

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, i-a răspuns premierului Victor Ponta, care a spus ieri că democrat-liberala “se poartă ca o ţaţă”, afirmând cu premierul “minte cu neruşinare”, deoarece nu a avut vreun scandal cu Elena Băsescu.

Ea i-a atras atenţia lui Victor Ponta că a ales ca europarlamentarul Corina Creţu să deschidă lista Alianţei PSD- PC – UNPR deşi are un singur raport în cinci ani de activitate în Parlamentul European.

„Corina Creţu are un singur raport în cinci ani de mandat, eu am 40. Ponta să stea cu capul în jos, să explice de ce a pus pe liste o persoană care a făcut o lege în cinci ani”, a adăugat Macovei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*