Ultimele stiri

A început sesiunea de depunere a dosarelor pentru închirierea spațiilor din Incuboxx. Cine are prioritate

incubox

Vești bune pentru tinerii ce au afaceri în domeniul IT. După ce a stat gol timp de aproximativ nouă luni, cel mai mare centru IT&C din Timișoara, Incuboxx, este pregătit să-și deschidă porțile. Municipalitatea anunță că a început sesiunea de depunere a dosarelor pentru închirierea spațiilor, iar cei ce doresc să închirieze locații la prețuri mai mici decât media pieței o pot face acum.

Totuși, selecția se va face după anumite criterii clar stabilite de municipalitete. În faza de incubare vor avea prioritate absolvenții şi profesorii facultăților de profil IT cu vârsta maximă de 35 de ani, care vor să înființeze o firmă și care, în baza unui plan de afaceri, dovedesc că ar avea o afacere viabilă, dar și microintreprinderile înființate cu cel mult doi ani înainte de data depunerii cererii de intrare în structura de afaceri şi firmele care își asumă că vor face cele mai multe angajări pe perioada incubării.

Sperăm să ajungem să acoperim toate spațiile. Feedback-ul a fost pozitiv când am prezentat proiectul. Chiria este mult sub nivelul pieței, condițiile sunt foarte bune și este avantajos să fii într-un spațiu cu firme care lucrează în același domeniu. Echipa de management a Incuboxx va analiza solicitările într-un proces continuu, așa că îndemnăm tinerii să vină și să profite de acest proiect pe care l-am făcut pe bani europeni”, anunță primarul Nicolae Robu.

Astfel, tocmai pentru a le veni în ajutor celor aflați la început de drum, 55 de spații moderne vor putea fi închiriate la prețuri mai mici decât nivelul pieței. La etajele 1 și 2 ale clădirii sunt spații destinate firmelor aflate în etapa de incubare. Acestea au o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați și vor fi închiriate cu 4 – 4,5 euro metrul pătrat. La următoarele etaje, 3 și 4, se află spațiile destinate firmelor aflate în etapa de consolidare, cu o suprafață de 25 de metri pătrați, și prețul estimat de închiriere de 6 – 6,5 euro metrul pătrat.

Cei care își vor desfășura activitatea în cadrul Incuboxx vor avea parte și de o serie de facilități. Astfel, aceștia vor avea acces la sală de fitness, cantină, copy center, săli de ședințe moderne și vor putea lua parte la conferințe și prezentări în domeniul IT&C.

Firmele aflate în etapa de incubare vor fi găzduite la prețuri promoționale cel mult trei ani, iar cele aflate în etapa de consolidare, cinci ani.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*