Ultimele stiri

A început sesiunea de toamnă în cadrul universităţilor timişorene. Câte locuri bugetate sunt libere

Tinerii care nu au apucat încă să se înscrie la facultate mai au o şansă. Asta pentru că a început sesiunea de toamnă în cadrul universităţilor timişorene.

Universitatea de Vest din Timișoara scoate la concurs 170 de locuri bugetate și alte 2.200 în regim cu taxă, în cele 11 facultăți ale sale. Admiterea se desfășoară în perioada 7 – 20 septembrie. Oferta universității cuprinde 73 de specializări, dintre care șase sunt în limbi străine.

Universitatea Politehnica din Timişoara a luat decizia de a suplimenta numărul locurilor bugetate, de la 109 la 283 pentru sesiunea de admitere din septembrie. În total, universitatea timişoreană pune la dispoziţie 528 de locuri, iar înscrierea candidaţilor are loc până în data de 9 septembrie.

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara scoate la concurs 77 de locuri cu taxă, la specializărişe Asistenţă de Farmacie şi Farmacie. Înscrierile se termină pe 11 septembrie.

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului oferă 662 de locuri, dintre care 45 bugetate. Înscrierile au început astăzi şi se termină pe 17 septembrie.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*