Ultimele stiri

A încercat să fure dintr-un magazin, dar alarma i-a dat planurile peste cap

S-a ales cu dosar penal după ce a încercat să fure dintr-un magazin, dar nu a reușit pentru că a fost speriat de alarmă. Vorbim de un tânăr de 31 de ani din Jimbolia prins de polițiștii timișeni.

„La data de 22 septembrie, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii oraşului Jimbolia au identificat un tânăr de 31 de ani, din oraşul menţionat anterior, bănuit de comiterea tentativei la infracţiunea de furt calificat”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În fapt, la data de 18 septembrie, în jurul orei 23.30, tânărul, prin forţarea grilajului metalic al unui geam, ar fi pătruns într-o societate comercială situată pe raza oraşului de domiciliu, cu intenţia de a sustrage bunuri. În acel moment sistemul de alarmare s-a declanşat, iar tânărul a părăsit locul faptei fără a sustrage bunuri din interior.

Acum, pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de furt calificat, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*