Ultimele stiri

A întâlnit o fiinţă angelică. Dovada că Raiul există? Mărturisirile unui NEUROCHIRURG

inger

Dr. Eben Alexander a fost în ultimii 25 de ani neurochirurg universitar, lucrând timp de 15 ani la Brigham & Women si la Spitalul pentru copii din Boston al Facultatii de Medicină Harvard.

Doctorul s-a îmbolnăvit de o forma foarte gravă de meningită în 2008 şi timp de şapte zile a fost în moarte clinică. Cu ajutorul medicilor de la spitalul din Virginia, SUA, a reuşit să îşi revină. Potrivit spuselor sale, cât timp corpul lui a zăcut în coma, Alexander a călătorit dincolo de această lume şi a întâlnit o fiinţă angelică. Aceasta l-a călăuzit în cele mai depărtate tarâmuri ale existenţei superfizice: „Acolo m-am întâlnit şi am vorbit cu sursa Divină a Universului însuşi”.

Patru ani mai târziu, Eben Alexander a hotărât să scrie o carte (“Poof of Heaven” – „Dovada că Raiul există”), în care povesteşte ce fel de experienţe a avut în acele şapte zile, cât timp a fost în moarte clinică. „A fost ca o adevărată odisee. Am ajuns într-un loc în care erau peste tot în jurul meu fluturi şi nori pufoşi, iar pe fundal răsuna un cântec care îmi crea o stare de relaxare şi de bucurie”, scrie EVZ.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*