Ultimele stiri

A mințit o TÂNĂRĂ VIRGINĂ că e singur doar pentru a profita de ea! RĂZBUNAREA fetei te va lăsa fără cuvinte

femeie

Răzbunarea unei femei cu inima frântă este uneori costisitoare. Chen, o tânără virgină din China, şi Li s-au cunoscut pe net, în urmă cu cinci ani, dar au început o relaţie abia din septembrie 2013. Bărbatul a minţit-o că este singur şi fără obligaţii.

După câteva luni, ei au plecat într-o scurtă vacanţă în Singapore, unde tânăra, crezând că şi-a găsit marea dragoste, i-a oferit acestuia fecioria ei, având parte de prima noapte de amor din viaţă. Însă după ce s-au întors în China, bărbatul a devenit distant şi în scurt timp s-a despărţit de ea.

Pentru că nu îi mai răspundea la telefon, Chen şi-a luat inima în dinţi şi s-a dus la el acasă, să-l convingă să se împace. Însă acolo a aflat cu stupoare că bărbatul e însurat de ani buni. Tânăra cu inima frântă şi-a dat în judecată iubitul, sub acuzaţia că i-a violat dreptul la virginitate prin decepţie.

Astfel, Li a fost găsit vinovat şi obligat de instanţă să-i plătească lui Chen despăgubiri în valoare de 30.000 yuan, echivalentul a 5.000 $, şi să îi ceară scuze în scris, scrie Libertatea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*