Ultimele stiri

A plouat cu amenzi în ultimele 24 de ore pe șoselele din Timiș. Câți șoferi au fost arși la buzunar

politie

Peste 350 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii rutieri şoferilor indisciplinaţi, în ultimele 48 de ore. Și de această dată, cele mai multe au fost aplicate vitezomanilor, care nu au ținut conte de limitele legale de viteză.

În perioada 15 – 16 septembrie, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi impunerii respectării regulilor de circulaţie tuturor participanţilor la trafic. Acţiunile au vizat, în special, depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind viteza de deplasare şi regulile privind efectuarea manevrei de depăşire.

Astfel, amplasate în sistem cascadă, au fost utilizate toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier pentru măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 355 de sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto care au încălcat normele rutiere, 191 fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 23 de permise de conducere, 9 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*