Ultimele stiri

A plouat cu amenzi pe șoselele din Timiș! Aproape 800 de sancțiuni aplicate în patru zile de polițiștii rutieri

poliția

Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Aceștia au aplicat aproape 800 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 369 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Astfel, în perioada 08 – 11 decembrie, au fost aplicate 794 de sancţiuni contravenţionale, 369 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 118  pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Totodată, au fost sancţionaţi 41 de pietoni.

Au fost reţinute în vederea suspendării 64 de permise de conducere ale şoferilor care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor şi vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire şi semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric. De asemenea, au fost retrase 16 certificate de înmatriculare.

În zilele de week-end, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*