Ultimele stiri

A plouat cu amenzi pe șoselele din Timiș! Peste 200 de persoane au fost sancționate într-o singură zi

Peste 200 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate într-o singură zi, în județul Timiș, de poliţiştii de la rutieră şi de cei de la ordine publică. Cei care s-au ales cu cele mai multe amenzi au fost vitezomanii.

“Poliţiştii rutieri, sprijiniţi de colegii de la ordine publică, au acţionat ieri, 27 iunie, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R., pe principalele drumuri naţionale şi judeţene, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere, depistării celor care comit abateri la regimul rutier, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Au fost monitorizate, cu prioritate, sectoarele de drumuri cu valori ridicate de trafic, fiind folosite 14 aparate de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate în „cascadă”.

Astfel, poliţiştii au aplicat 205 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 33.655 de lei, 152 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 21 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, dintre care unul pentru depăşirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei regulamentare, două pentru depăşiri neregulamentare şi două pentru alte abateri de circulaţie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*