Ultimele stiri

A plouat cu amenzi pe soselele din Timis! Peste 500 de soferi au fost sanctionati

etilotest

Peste 500 de sancţiuni contravenţionale au aplicat politistii timiseni, in weekend, şoferilor indisciplinaţi! Cel mai mult au avut de suferit vitezomanii. Nu mai putin de 155 de soferi au platit pentru ca nu au respectat limitele legale de viteza.

În perioada 25 – 27 iulie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare” transmit reprezentantii IPJ Timis.

Astfel, poliţiştii au întocmit 27 de dosare penale conducătorilor de autovehicule depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, celor care nu posedau permise de conducere, precum şi celor care se deplasau cu autovehicule neînmatriculate pe drumurile publice.

Totodată, au fost aplicate 525 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 155 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 134 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 35 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric şi depăşirea limitelor legale de viteză.

De asemenea, au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*