Ultimele stiri

A refuzat să participe în Fed Cup, dar România s-a calificat şi fără ea. Ce a spus Simona Halep când a aflat rezultatul meciului contra Canadei

Simona Halep, marea absentă a barajului de promovare în Grupa Mondială, a ţinut să le felicite pe Alexandra Dulgheru şi Andreea Mitu pentru performanţele senzaţionale de la Montreal.

După 23 de ani, România va juca din nou în elita tenisului feminin, după succesul repurtat în faţa lui Canadei lui Eugenie Bouchard. Deşi numărul 7 mondial părea să aducă două puncte sigure pentru reprezentativa „frunzei de arţar”, fetele noastre au jucat dezinhibate, fără emoţii, şi au reuşit rezultate istorice.

Din Germania, unde se pregăteşte pentru turneul de la Stuttgart, Simona le-a ţinut pumnii strânşi coechipierelor din echipa de Fed Cup, pentru ca astăzi să le felicite pentru performanţa deosebită.

„Echipa României a jucat meciuri memorabile în Canada! Felicitări fetelor care au adus România în Grupa Mondială a Fed Cup!”, a scris campioana noastră pe pagina personală de Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*